Reciclem Bé

NOTICIES

Punt Jove d’Andorra la Vella: activitats que conviden a la reflexió i a l’acció

Ja us hem parlat de com promouen la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient a l’Espai Jove d’Encamp i al Punt Jove de Canillo. Ara és el torn del Punt Jove de la capital. Ens atén Elisabeth Almiñana, informadora i dinamitzadora del Servei de Joventut d’Andorra la Vella. Quines activitats relacionades amb les 3R … Continua llegint «Punt Jove d’Andorra la Vella: activitats que conviden a la reflexió i a l’acció»

David Sharus: “Per por del què diran molta gent deixa d’aprofitar coses que li podrien fer un servei”

David Sharus és un usuari de la Deixalleria de les Valls del Nord que construeix coses amb materials reciclats. És un de molts, però la seva història ens serveix com a exemple per mostrar com a vegades allò que necessitem està justament on menys se’ns acut buscar-ho. Per situar-nos una mica: ets entrenador de vòlei … Continua llegint «David Sharus: “Per por del què diran molta gent deixa d’aprofitar coses que li podrien fer un servei”»

Liken Skis: “La clau perquè un esquí sigui sostenible és que et duri vuit, deu o més anys”

A la Pobla de Lillet —petita vila del Berguedà, als contraforts del Pirineu— hi ha un taller-botiga d’esquís de fusta de fabricació artesana. No és l’única, però és de les que tenim més a prop. El web de la marca, Liken Skis, parla de la noblesa de la fusta, de treball manual, de producció per … Continua llegint «Liken Skis: “La clau perquè un esquí sigui sostenible és que et duri vuit, deu o més anys”»

Ecoedició: llibres que deixen petjada a l’ànima però no al medi ambient

“El llibre més ecològic és el que no es publica” afirma Jordi Panyella. Patapam. I a sobre ho diu un editor: amb l’Aida, la Mar i la Cata dirigeix la cooperativa Pol·len Edicions. Vam conèixer aquesta editorial per Anna Riberaygua, propietària de la llibreria La Puça, que en va parlar al programa d’RNA Els Matins … Continua llegint «Ecoedició: llibres que deixen petjada a l’ànima però no al medi ambient»