Reciclem Bé

NOTICIES

Els residus especials domèstics, a la deixalleria

Per tenir uns carrers nets i un país sostenible, tots tenim algun gest a fer. Sovint és només adoptar una rutina diferent. Centrem-nos en els residus especials d’origen domèstic com ara els mobles, els electrodomèstics, les pintures… Com s’han de gestionar? Tenim dues vies de recollida i aquestes depenen del tipus de residu que volem … Continua llegint «Els residus especials domèstics, a la deixalleria»

Llegir més

Reciclatge 2.0: La tecnologia i la gestió dels residus.

En un món impulsat per la innovació i la tecnologia, la gestió de residus no es queda enrere. La convergència de la sostenibilitat i la tecnologia ha donat lloc al qual podríem dir “Reciclatge 2.0”, un enfocament modern i eficient davant els desafiaments ambientals.  En aquest article, explorarem com les últimes innovacions tecnològiques estan transformant … Continua llegint «Reciclatge 2.0: La tecnologia i la gestió dels residus.»

Llegir més

Reciclatge a la oficina: Consells per empreses sostenibles

En la recerca constant de pràctiques comercials sostenibles, les empreses cada cop més, són conscients de la importància del reciclatge en l’oficina. No només és una acció responsable cap al medi ambient, sinó que també genera beneficis econòmics i millora la reputació corporativa. L’entorn d’oficina, sovint ple de paper, cartó, plàstic i deixalles electròniques, presenta … Continua llegint «Reciclatge a la oficina: Consells per empreses sostenibles»

Llegir més

El Furoshiki, l’art japonés d’embolicar regals amb tela.

El Furoshiki és una antiga tradició japonesa on s’emboliquen els regals amb tela que s’ha convertit en una tendència elegant i sostenible a l’hora de reduir els embolcalls d’un sol ús. Aquest art, es remunta a diversos segles, i no només és una expressió cultural única, sinó també una poderosa eina per promoure la sostenibilitat i el reciclatge. … Continua llegint «El Furoshiki, l’art japonés d’embolicar regals amb tela.»

Llegir més