Reciclem Bé

NOTICIES

El canvi climàtic posa en risc el bosc: arbres morts i perill d’incendi

Els boscos d’arreu del món estan patint les conseqüències del canvi climàtic a causa de l’alteració del règim natural de precipitacions i temperatures, que podríem resumir en el context Pirinenc en una major irregularitat de la precipitació i un major nombre d’episodis de sequera. És davant d’aquesta nova realitat que ens preguntem en quin estat … Continua llegint «El canvi climàtic posa en risc el bosc: arbres morts i perill d’incendi»

Llegir més

L’aigua, un bé que pot generar la guerra o assegurar la pau

L’aigua pot crear la pau o desencadenar conflictes. Quan les persones tenen dificultats per accedir a l’aigua o aquesta està contaminada poden augmentar les tensions entre comunitats i països.L’escenari del qual partim és ja preocupant. Avui, aproximadament la meitat de la població mundial pateix escassetat severa d’aigua almenys durant un mes a l’any arran del … Continua llegint «L’aigua, un bé que pot generar la guerra o assegurar la pau»

Llegir més

Primer camió 100% elèctric per a la recollida de residus

Rumb a un futur més sostenible, Pirinenca de Serveis s’encamina cap a la modernització en l’àmbit de la mobilitat amb la introducció d’un camió elèctric innovador, que a hores d’ara es troba en fase de prova. Aquesta fase finalitzarà el 8 de març amb una ruta definida a gran part de les parròquies del país, … Continua llegint «Primer camió 100% elèctric per a la recollida de residus»

Llegir més

Els residus especials domèstics, a la deixalleria

Per tenir uns carrers nets i un país sostenible, tots tenim algun gest a fer. Sovint és només adoptar una rutina diferent. Centrem-nos en els residus especials d’origen domèstic com ara els mobles, els electrodomèstics, les pintures… Com s’han de gestionar? Tenim dues vies de recollida i aquestes depenen del tipus de residu que volem … Continua llegint «Els residus especials domèstics, a la deixalleria»

Llegir més