Reciclem Bé

NOTICIES

A l’estiu, mantenim els hàbits sostenibles: consells pràctics

Amb l’estiu arriben les vacances, els viatges i les activitats a l’aire lliure. Nosaltres continuem amb la nostra rutina, però fora de casa, i això pot fer que alguns dels bons hàbits en reciclatge i sostenibilitat que hem anat adquirint, es perdin. Per això és important no oblidar-nos-en, i adaptar-ho a les activitats i llocs … Continua llegint «A l’estiu, mantenim els hàbits sostenibles: consells pràctics»

Llegir més

Dia Mundial del Medi Ambient: junts per una Andorra més sostenible

Avui, en el Dia Mundial del Medi Ambient, a ReciclemBé volem reiterar el nostre compromís amb la preservació del medi ambient a través d’un reciclatge eficient. La sostenibilitat és una responsabilitat compartida i, amb la col·laboració de tots, podem aconseguir grans fites. La importància de la recollida selectiva La recollida selectiva de residus és una … Continua llegint «Dia Mundial del Medi Ambient: junts per una Andorra més sostenible»

Llegir més

17 de maig: celebrem el Dia Mundial del Reciclatge!

Cada any, el 17 de maig, el món s’uneix per celebrar el Dia Mundial del Reciclatge, una ocasió per reflexionar sobre la importància de reduir el consum de recursos, i de reutilitzar i reciclar els nostres residus. A Reciclem Bé, ens sumem a aquesta celebració amb el compromís de promoure pràctiques de reciclatge responsables al … Continua llegint «17 de maig: celebrem el Dia Mundial del Reciclatge!»

Llegir més

Menys deixalles al Centre de Tractament de residus el 2023

Disminueix la brossa que arriba al Centre de Tractament de Residus de la Comella (CTR). Segons es desprèn de les dades registrades l’any passat, la planta va rebre 49.284 tones de residus durant el 2023. Si tenim en compte que el 2022 s’hi van gestionar més de 50.000 tones, podem concloure que la brossa rebuda … Continua llegint «Menys deixalles al Centre de Tractament de residus el 2023»

Llegir més